International Film Festival Rotterdam 2014

International Film Festival RotterdamDe 43ste editie van International Film Festival Rotterdam vond plaats van 22 januari tot en met 2 februari 2014 in Rotterdam. Na de succesvolle cashless try-out in 2013 is er in 2014 voor gekozen om de IFFR locaties Doelen en Schouwburg bijna volledig cashless betalingen te accepteren. Daarbij heeft cafe Floor als eerste remote locatie het systeem ingezet om ook cashless betalingen te accepteren.

CashlessEvent is trots dat de organisatie het vertrouwen heeft uitgesproken in deze manier van betalen met oog op de toekomst van het festival.

Food & Drinks Card
International Film Festival Rotterdam introduceerde in 2013 de Food & Drinks Card. In 2014 zullen we bijna volledig overstappen naar het cashless systeem in de IFFR-horeca in de Doelen en in de Rotterdamse Schouwburg. Festivallocaties Pathe, Lantaren Venster en Cinerama maken geen gebruik van de Food&Drinks Card.

Betalen met cash en pin kan alleen nog in de Food & Drinks corner in de Doelen en bij de Ronde Bar in de Schouwburg. U kunt een Food & Drinks Card gratis afhalen bij een van de servicebalies en opwaardeerpunten in de Doelen en de Rotterdamse Schouwburg, waar u ook uw kaart direct kunt opwaarderen of een eventueel restsaldo kunt terugvragen. U kunt het restsaldo terugvragen tot en met de laatste zondag van het festival, of dit ten goede laten komen aan het festival door uw bedrag te doneren. Daarna is het helaas niet meer mogelijk en vervalt het tegoed.” (bron: https://www.filmfestivalrotterdam.com/nl/bezoekersinformatie/eten-drinken/)