Wat kost het?

Door onze ervaring in de eventbranche hebben wij gemerkt dat het aantal bezoekers en de inzet van apparatuur bij de meeste evenementen samenhangen. Wij geven u graag advies welk model het best bij uw evenement past. Daarin hebben wij twee varianten: het all-in-one en custom model.

Ons all-in-one model bestaat uit de verkoop van de betaalkaart op uw evenement aan uw bezoeker. Hierbij zit het leveren van onze standaard dienstverlening inbegrepen. De dienstverlening bestaat uit het leveren van de kassasystemen, Cashless Event betaalkaarten (of customized), PIN terminals en een standaard training voor uw bar- en kassapersoneel. Dit allemaal in goed overleg met de organisatie.

Als organisatie hoeft u dus niets te investeren, maar kunt u wel van alle voordelen genieten van een Cashless evenement! Geen muntjes meer tellen, altijd inzicht in uw inkomsten en geen gedoe meer met wisselgeld, voor nop!

Als u gebruikt wilt gaan maken van de custom dienstverlening van Cashless Event hebben wij een aantal inventariserende vragen aan u als organisator. We willen graag weten hoeveel barpunten u wilt gaan inzetten, ook willen we weten hoeveel oplaadpunten u (strategisch) wilt gaan inzetten op het terrein en als laatste is het geschatte aantal bezoekers van toepassing. Dit laatste is van belang om een goede inschatting te maken van het aantal benodigde betaalkaarten tijdens uw evenement.

De kosten voor een evenement bestaan grofweg uit:

  • (gepersonaliseerde) betaalkaarten
  • afwaardeersystemen
  • opwaardeersystemen eventueel inclusief PIN terminals
  • supplies, zoals bonrollen

Onze kassasystemen worden in dit custom pakket verhuurd voor zeer scherpe prijzen en door onze grote voorraad zijn deze snel leverbaar, daarnaast worden onze betaalkaarten speciaal voor u full colour bedrukt zodat de betaalkaart uw eigen look and feel kan krijgen.